Nyitó oldal   Elérhetőségeim

Bemutatkozom   Je me présente      Szolgáltatásaim  Könyveim    Ezeket tanuljuk1  Ezeket tanuljuk2  Ezeket tanuljuk3  Ezeket tanuljuk4

Kedvezményes felkészítő könyvek     Francia 1x1 - B2 szint

Moulin Rouge

BATEAU MOUCHE

Disney Land Parizs

Disney Land Parizs

Notre Dame
Notre Dame

MARCHÉ DE PO
MARCHÉ DE PO

 

Üdvözlöm!

Argaz Éva vagyok, francia nyelvoktatással, fordítással és nyelvvizsgára felkészítő könyvek írásával foglalkozom. Az eredeti szakmám gyógyszertári asszisztens.

17 évig Algériában éltem, s az ország legnagyobb kórházában dolgoztam felsőfokú technikusként gyógyszerkönyvelésen. A kinti politikai helyzet miatt haza kellett költöznünk.

1994-ben megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgát, és attól az évtől 2003. július 1-ig a hatvani cukorgyárban dolgoztam, mint tolmács és műszaki szakfordító. Többször voltam egy hónapos kiküldetésen Franciaországban.

Tolmácsoltam már sporttalálkozókon, párizsi, budapesti városnézésen, francia-magyar esküvőkön, Nagykövetségen, rendőrségen, bíróságon, gépek beüzemelésénél, hegesztési tanfolyamon, tolmácsoltam Jacques Chirac protokoll főnökének is az állófogadás előkészületeinél, valamint nemzetközi ifjúsági futball mérkőzésen Franciaországban.
Két évig az Euroscriptnél az Európai Unió Hivatalos Lapjának fordítottam ajánlati felhívásokat. Hetekig tolmácsoltam műanyag fröccsöntés, ultrahangos hegesztés, hulladékkezelés, szállítószalagok gyártása és beüzemelése témában különböző francia cégeknél, valamint egy tejtermékeket gyártó cégnél is.

Eddig 10 könyvem jelent meg. Mindegyikhez van megoldókulcs is a könyv végén. Ezek kaphatók a könyvesboltokban, valamint megrendelhetők nálam 20% kedvezménnyel. Valamennyi könyvemhez megoldást is talál az olvasó. Kivonatuk megtalálható a honlapomon.

A nyelvet a Skype használatával is oktatom, 'virtuális' tanítványaim főleg külföldön élő felnőttek.
címem: Eva Argaz, de Messengeren is tanulhatunk, én alkalmazkodom.

Home | Members | Schedule | Archive | Search | Discussions | Contact Information

 Copyright or other proprietary statement goes here.
For problems or questions regarding this web contact [ProjectEmail].
Last updated: 10/31/21.