Elérhetőségeim

Bemutatkozom   Je me présente    Tanítási módszereimről  Szolgáltatásaim  Könyveim  Referenciáim  Partnereim  Ezeket tanuljuk1  Ezeket tanuljuk2

Moulin Rouge

BATEAU MOUCHE

Disney Land Parizs

Disney Land Parizs

Notre Dame
Notre Dame

MARCHÉ DE PO
MARCHÉ DE PO

 

Üdvözlöm!

Argaz Éva vagyok, francia nyelvoktatással, fordítással és nyelvvizsgára felkészítő könyvek írásával foglalkozom. Az eredeti szakmám gyógyszertári asszisztens.

17 évig Algériában éltem, s az ország legnagyobb kórházában dolgoztam felsőfokú technikusként gyógyszerkönyvelésen. A kinti politikai helyzet miatt haza kellett költöznünk.

1994-ben megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgát, és attól az évtől 2003. július 1-ig a hatvani cukorgyárban dolgoztam, mint tolmács és műszaki szakfordító. Többször voltam egy hónapos kiküldetésen Franciaországban.

Tolmácsoltam már sporttalálkozókon, párizsi, budapesti városnézésen, francia-magyar esküvőkön, Nagykövetségen, rendőrségen, bíróságon, gépek beüzemelésénél, hegesztési tanfolyamon, tolmácsoltam Jacques Chirac protokoll főnökének is az állófogadás előkészületeinél, valamint nemzetközi ifjúsági football mérkőzésen Franciaországban.
Két évig az Euroscriptnél az Európai Unió Hivatalos Lapjának fordítottam ajánlati felhívásokat. Hetekig tolmácsoltam műanyag fröccsöntés, ultrahangos hegesztés, hulladékkezelés, szállítószalagok gyártása és beüzemelése témában különböző francia cégeknél, valamint egy tejtermékeket gyártó cégnél is.

Eddig megjelent könyveim: Gyakorló feladatsor francia alapfokú nyelvvizsgához, Felkészülést segítő könyv francia középfokú nyelvvizsgához, Teszteljük a középfokú francia nyelvtudásunkat és Biztos út a sikeres francia nyelvvizsgához. Kaphatók a könyvesboltokban, valamint megrendelhetők nálam 40% kedvezménnyel.

Készülő könyvem címe: Francia 1x1, amely a teljesen kezdő szinttől készíti fel a diákokat B2 szintig. Valamennyi könyvemhez megoldást is talál az olvasó. Kivonatuk megtalálható a honlapomon.

A nyelvet a Skype használatával is oktatom, 'virtuális' tanítványaim főleg külföldön élő felnőttek.
Skype nyelvoktatás megoldható:  
emodi-tibor11

Home | Members | Schedule | Archive | Search | Discussions | Contact Information

 Copyright or other proprietary statement goes here.
For problems or questions regarding this web contact [ProjectEmail].
Last updated: 07/18/20.